Two employees looking at a screen and smilling

Key Account Manager

Brænder du for stærke kunderelationer og en bæredygtig elektrisk fremtid? Så er du måske vores nye kollega. Som Key Account Manager i vores Nordiske salgsteam spiller du en nøglerolle i vores succes som foretrukket partner for vores kunder, der alle benytter Spiriis platforme.

Jobbet

Som Key Account Manager i vores Nordiske salgsteam spiller du en nøglerolle i vores succes som foretrukket partner for vores kunder, der alle benytter Spiriis platforme. Disse kunder og partnere tæller fx CPOer, ejendomsselskaber og pensionskasser, som du skal drive og rådgive, så de får det optimale udbytte af deres partnerskab med os.  

Du vil som udgangspunkt skulle arbejde fra vores hovedkontor i hjertet af København N, hvor du vil være en vigtig del af en samarbejdende, sjov og international kultur med dedikerede og imødekommende kollegaer. Du vil være en del af et dygtigt salgsteam og referere direkte til vores CSO.  

Som Key Account Manager skal du bl.a.:  

  • Sikre egne mål og bidrage til opnåelse af Salgsteamets mål
  • Vækste eksisterende partnere og kunder
  • Udvikle og implementere aftaler med kunder og partnere
  • Styrke loyaliteten hos kunder og partnere

Din Profil

Du behøver ikke være en elbilnørd, men du brænder for den grønne elektriske omstilling og er nysgerrig på branchen. Du arbejder selvstændigt og målrettet og er en fremragende teamplayer. Du bidrager både med din faglighed og personlighed og befinder dig godt i en foranderlig kultur, hvor dine ideer og perspektiver er værdsat. Du arbejder struktureret og dokumenterer dine resultater, og du kan bevare både overblik og jonglere detaljer. Du har lysten og viljen til at samarbejde med alle kunder – fra viceværten til CEO’en, og du danner gerne parløb med alle dine kollegaer på tværs af afdelingerne. Du befinder dig godt i en scale-up, hvor du også tager del i andre opgaver end dine egne, og hvor du tager ansvar for både den interne kultur og Spiriis videre udvikling.  

Lidt mere om Spirii

Spirii er en full-service eMobility platform, der tilbyder markedets bedste platform for ladeløsninger til elbiler. Spirii er en relativ ”ny” virksomhed, men folkene bag har i mange år arbejdet indgående med elbiler, opladning og udviklingen af fremtidens transport- og energisystemer. Vi udvikler softwareløsninger, der gør det nemmere for alle elbilister at oplade deres elbil hjemme, på arbejdspladsen, i byer og på farten i hele Europa.  

Vi er på en vild og vigtig rejse mod en bæredygtig og elektrisk fremtid, og vi vil elske at have dig med ombord. Vi er en international virksomhed med mange nationaliteter, hvor sammenholdet er stærkt og kulturen er både rummelig og sjov.    

Vi glæder os til at få dig med på vores vækstrejse.

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning direkte via job@spirii.com. Vi ser frem til at modtage den.  

Vi vurderer løbende de ansøgninger, vi modtager. Og har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte Rasmus Larsen på telefon 31602324.